Fjernvarme Konvertering

OP VVS er specialister inden for VVS og erfaringer fra branchen, der har specialiseret os i fjernvarmekonverteringer og har eksisteret i mange år. Vi tilstræber at være markedsførende i moderne VVS-teknologi, der kan hjælpe vores kunder med effektivt miljøvenlig energi.

Fjernvarmekonvertering til gavn for dig og miljøet

Vi begyndte at specialisere os i fjernvarmekonvertering fordi vi mente, at det var en god måde at hjælpe miljøet og give vores kunder mulighed for at spare penge på deres energirigtige driftsudgifter. Fjernvarmekonvertering giver dig mulighed for at udnytte overskuddet fra din fjernvarme til at generere elektricitet. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug og spare penge, men det er også miljøvenligere end almindelig elproduktion.

OP VVS' erfaringer med fjernvarmekonvertering

Vi har længe arbejdet med fjernvarmekonvertering og har tilegnet os en stor mængde erfaring og viden om processen.

Det er vores erfaring, at der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, når man bruger fjernvarmekonvertering, og derfor er planlægning og design af projektet et afgørende trin for at skabe et effektivt resultat, der lever op til dine ønsker og behov. Derfor tilbyder vi rådgivning og konsulentforslag inden for dette område, så du kan få den bedste oplevelse og det bedste resultat.

Vi har været i stand til at hjælpe kunder med at opnå fremragende resultater med fjernvarmekonvertering, baseret på vores viden og årtiers erfaring. Vi har omfattende erfaring i både konvertering af fjernvarme til elektrisk energi og brug af fjernvarme som energikilde.

Din certificerede fjernvarmekonverteringsspecialist

OP VVS er certificeret i fjernvarmekonvertering og har bygget et solidt omdømme som kvalitetsbevidste specialister, der altid har miljøeffektivitet for øje.

Vores fjernvarmekonverteringer tilbydes i flere forskellige skalaer, så du kan vælge den, der passer bedst til dit VVS-projekt. Vi hjælper dig med at designe en løsning, der er specifikt tilpasset dit projekt, så du får mest mulig ud af det.

Vi tager hånd om hele fjernvarmekonverteringen

For at gribe fjernvarmekonvertering projekter i 360 grader, fremstiller også fangerfiltre og fugtisoleringer, som både øger systemernes ydeevne og øger driftsikkerheden.

Vi at hjælpe vores kunder med at udforske fjernvarmekonverteringer og lære om de miljøvenlige muligheder, der er tilgængelige. Vi er ærlige og gennemsigtige om vores priser og tjenester, og vi tilstræber at give konkurrencedygtig, langsigtet værdi til vores kunder. Har du spørgsmål eller vil du høre mere om fjernvarmekonvertering? Kontakt os for flere oplysninger eller for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram