​Varmepumpe Luft til vand

En luft til vand varmepumpe fungerer på den måde, at luften udenfor udnyttes til at producere den varme, som skal bruges til opvarmning af huset og varmt brugsvand. Selv i de kolde måneder,hvor temperaturen kommer langt ned, vil der stadig være en besparelse at hente.​

Med en luft til vand varmepumpe får du en billig og energieffektiv varmekilde, som kræver at der er vandbåren gulvvarme eller radiatorer i boligen. Boligen skal også være velisoleret, da fremløbstemperaturenpå varmepumpen ikke er så høj som f.eks. På et gasfyr. Det kan påtænkes at radiatorerne skal udskiftes eller der skal flere op, så der er et større varmeflade.

Anlægget er særdeles velegnet til de husstande, som benytter olie eller gas som varmekilde, da det vil give en reducering af varmeudgiften.

Er du i tvivl om det kan betale sig at overgå til varmepumpe, kan du benytte dig af energistyrelsens beregner: https://sparenergi.dk/forbruger/varme/varmepumper.

Er du på udkig efter en varmepumpe så lad os rådgive dig, om hvad der passer bedst i din bolig.​

Modtag et uforpligtende tilbud​

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse, Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg OP VVS på Facebook

Følg os Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Om OP VVS ApS

OP VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget.​

Vi er medlem af:

Vi samarbejder med:

​Kontakt information

OP VVS ApS

Værkstedsvej 1
4230 Skælskør

CVR: 31173809

Telefon: 58 19 60 68

E-mail: opvvs@opvvs.dk