Varmepumpe

Hvis du ønsker at reducere dine varmeudgifter og samtidig gøre din bolig mere energieffektiv, så er en vand varmepumpe et ideelt valg for dig. Selv i de koldeste måneder vil du stadig kunne opnå betydelige besparelser ved at installere en type af varmepumpe. Der er 3 almene varmepumpesystemer: Luft-til-luft, luft-til-vand, samt sol- og jordvarmepumper.

Vi tilbyder også service på varmepumpe, så effektiviteten sikres på sigt.

Luft-til-luft varmepumpe

En luft-til-luft varmepumpe er en enhed, der udnytter varmeenergien i udeluften til at opvarme et rum. Den trækker varmen ind i rummet og giver en behagelig temperatur. Fordelene ved en luft-til-luft varmepumpe er, at den er enkel at installere, kræver ikke meget vedligeholdelse og kan både opvarme og køle rummet. Ulemperne er, at den kun kan opvarme ét rum ad gangen og ikke er effektiv ved lave temperaturer.

Luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe fungerer også ved at trække varmen ud af luften udenfor, men overfører den til en vandtank eller centralvarmesystem, i stedet for et enkelt rum. Denne varme kan bruges til at opvarme brugsvand i hjemmet, opvarmning af gulvene og til brug i centralvarmesystemet. Fordelene er, at den kan opvarme hele huset og har højere effektivitet ved kolde temperaturer. Ulemperne er, at den kræver en vandtank og er mere kompleks at installere og vedligeholde.

Billig og miljøvenlig opvarmningsløsning

Varmepumper er langt mere økonomiske og miljøvenlige sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som olie eller gas. Det er også vigtigt, at din bolig er velisoleret, da temperaturerne på varmepumpen ikke er så høje som ved for eksempel et gasfyr. Du kan også overveje at udskifte dine radiatorer eller tilføje flere for at øge varmefladen og maksimere effektiviteten af varmepumpen.

VE-godkendt installatør og tilskud

En af de vigtigste fordele ved at vælge OP VVS som VE-godkendt installatør er, at du er garanteret en installation, der er udført af en virksomhed, der er specialiseret inden for montering og installation af små vedvarende energianlæg – også kaldt VE-anlæg – såsom varmepumper, solceller, solvarme samt biomassefyr. En VE-installatør er desuden medlem af Energistyrelsens VE-godkendelsesordning, som er den statslige ordning, der skal sikre en høj kvalitet i installering af vedvarende energiløsninger. Yderligere er VE-installationer omfattet en garantiordning, som beskytter dig som forbruger, hvis der skulle opstå problemer.

Yderligere er det et krav, at varmepumpen er installeret af en VE-godkendt virksomhed, hvis du skal kunne få tilskud fra den statslige varmepumpepulje.

Varmepumpepuljen gør det muligt at du som husejer kan få 17.000-27.000 kr. i tilskud fra staten ved at lade en VE-installatør hjælpe dig med f.eks. at skifte til en af de mest energieffektive varmepumper på markedet.

Varmepumpe der passer til enhver bolig

En luft til vand varmepumpe er især velegnet til boliger, der i øjeblikket bruger olie eller gas som varmekilde. Ved at skifte til en varmepumpe kan du forvente en markant reduktion af dine varmeudgifter og samtidig bidrage til en grønnere fremtid. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det vil være en god investering for din bolig, kan du benytte dig af Energistyrelsens beregner på deres hjemmeside (https://sparenergi.dk/forbruger/varme/varmepumper). Denne beregner kan give dig et estimat over, hvor meget du kan forvente at spare ved at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Lad os hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe løsning

Hvis du er på udkig efter en varmepumpe, så lad os rådgive dig om, hvad der vil passe bedst til dine behov og din bolig. Hos OP VVS har vi mange års erfaring inden for varmepumpeteknologi og kan sikre, at du får den mest effektive og pålidelige løsning. Vi vil gerne hjælpe dig med at sænke dine varmeudgifter og samtidig gøre din bolig mere miljøvenlig.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os hjælpe dig med at sikre en varm og behagelig bolig med en luft til vand varmepumpe. Vi ser frem til at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for både din økonomi og miljøet.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram