På forkant med frostskaderne

Nu er det jo ikke fordi vi bliver super kede af at skulle rykke ud til Jer, når frosten har bidt sig fast i rørene, og det hele skal skiftes, så vi kan skrive en fed regning 😃

Hvert år har vi hundetravlt, når det går galt. Faktisk så travlt at nogle kan opleve utrygge ventetider med eskalerende problemer til følge.

Så vi vil hellere lige give Jer en reminder her, hvor de første frostgrader blev målt i nat i det nordjyske, og det kun er et spørgsmål om kort tid, før vi oplever samme vejrfænomen her i det sydvestsjællandske.

Har I udendørs haner til f.eks. haveslangen m.m. er det tid at få slukket for vandtilførslen her.

Er du i tvivl om dine varmekilder er klar til vinteren, har du brug for et chekup inden varmesæsonen, og en gennemgang af dine vandrør, så kontakt os hellere nu, før det går galt, end efter, hvor det bliver hundedyrt at skulle reparere og udskifte.

Se nyhedsarkiv >
02-11-2023

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram