Sol- & Jordvarme

Overvejer du at foretage en ombygning eller tilbygning til dit hjem? Så bør du bestemt overveje at inkludere solfangere i konstruktionen. Hos OP VVS har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med hele processen – lige fra de første skitser til installationen er fuldført og anlægget fungerer optimalt.

Miljøvenligt og fleksibelt solvarmeanlæg

Et solvarmeanlæg er ikke blot en mulighed for at skabe et mere miljøvenligt hjem, det er også en yderst fleksibel løsning. Solenergi er en vedvarende energikilde, der kan kombineres problemfrit med dine eksisterende vand- og varmeanlæg.

Vælg sol- eller jordvarme og spar på varmeregningen

Vores solfangere kan hjælpe dig med at spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du tidligere har benyttet dig af naturgas, olie eller fjernvarme. Uanset om du vælger solvarme eller jordvarme, kan vores anlæg levere effektiv energi, selv når solen ikke skinner eller dagene er korte. Så du behøver ikke bekymre dig om det danske vejr!

Få vejledning og gode råd på vejen

Vi ved, at valget mellem sol- og jordvarme kan være en udfordring, men vi er her for at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dig og dit hjem. Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan arrangere en vejledende samtale og præsentere dig for mulighederne inden for sol- og jordvarmeanlæg.

Hos OP VVS hjælper vi dig med at designe det perfekte solvarmeanlæg, der passer til dit hus og dine behov. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at udføre en omhyggelig og professionel installering, der sikrer, at anlægget fungerer optimalt og opfylder dine forventninger.

Vores mål er at gøre processen så nem og problemfri som muligt for dig. Derfor er vi her fra begyndelsen af projektet og følger dig hele vejen til, at anlægget er fuldt integreret og fungerer optimalt.

Står du over for en ombygning eller tilbygning i dit hjem, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for en vejledende samtale om mulighederne inden for sol- og jordvarmeanlæg. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram