Vi udfører

Hovedenterpriseløsninger

Vores hovedenterpriseløsninger er en samlet pakke, hvor vi fungerer som hovedrådgiver og koordinator for alle aktiviteter og opgaver i dit projekt.

Læs mere >
Fjernvarme Konvertering

Konvertering til fjernvarme er en effektiv og økonomisk løsning til opvarmning af hjem. Fjernvarmen kræver ikke lokale brændsler som andre systemer og er driftsikker.

Læs mere >
Forsikringsskader

OP VVS har etableret et omfattende samarbejde med forsikringsselskaber for at tilbyde en skræddersyet totalløsning. Vi prioriterer dialogen med kunderne for at tilbyde de bedste løsninger.

Læs mere >
Badeværelser

Vi kombinerer vi funktionalitet med æstetisk design, miljøvenlige produkter og et højt energieffektivitetsniveau. Vi forstår vores kunders ønsker, visioner og smag og vi leverer alt.

Læs mere >
Oliefyr service

Få optimalt udbytte af dit oliefyr og spar op til 25 procent på olieforbruget med et årligt serviceabonnement. Vi garanterer korrekt forebyggende vedligeholdelse, justering og energitest med høj kvalitet, så dit anlæg altid kører optimalt.

Læs mere >
Oliefyr

Moderne temperaturregulering af oliefyr kan gøre det mere effektivt og reducere energiforbruget med op til 28%. OP VVS tilbyder professionel håndværksmæssig erfaring kombineret med god service og kvalitet.

Læs mere >
Sol- & Jordvarme

Sol- og jordvarmeanlæg er et miljøvenligt alternativ til traditionelle energikilder. Det er en investering med langsigtet besparelse, der kan give et attraktivt årligt afkast. OP VVS tilbyder udformning af anlæget og tilslutning.

Læs mere >
Varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er et billigt og sikkert alternativ, samt godt for miljøet. Det fungerer ved at luften udenfor bruges til produktion af varme.

Læs mere >
Gas service

OP VVS er autoriseret gasmester som giver gasservice på løbende vedligeholdelse, klargøring til energitjek samt reparationer og skift af komfur og gaskedel. Vi tilbyder rådgivning og sikrer mest for pengene.

Læs mere >
Gaskedler

Få den bedste service og kvalitet på alle typer arbejde med gaskedler hos OP VVS. Vi tager diverse opgaver udskiftning, omlægning, flytning og tilskud og gør det undersøger tilskudsmuligheder.

Læs mere >
Blikkenslager

Blikkenslagere fra OP VVS udfører kreativt arbejde med zink, kobber og andre materialer, med fokus på funktion og æstetik for optimalt resultat.

Læs mere >
Smedearbejde

Vi specialiserer os i alle former for svejse- og stålmontage og leverer kvalitetsarbejde efter kundernes behov. Produktudvikling og produktion af specialfremstillede produkter til dine behov.

Læs mere >
VVS arbejde

OP VVS har autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både stort og småt omkring vand, varme og sanitet.

Læs mere >
Service på varmepumpe

Professionel service eftersyn for din varmepumpe for at optimere levetid og ydeevne.

Læs mere >

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram