Gas service

Hos OP VVS er vi specialiseret i at tilbyde en omfattende række af gasservices til vores kunder. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for gasinstallationer, hvilket gør os til det ideelle valg, når det kommer til kontrol, service, udskiftning eller nyinstallation af gasanlæg i dit hjem.

Professionel service til dine gasinstallationer

Vores første prioritet er at sikre, at dine gasinstallationer fungerer optimalt og effektivt. Vores certificerede gasmestre er uddannede til at håndtere alle typer installationer og kan garantere professionel service hver gang. Med OP VVS får du ikke bare en dygtig håndværker, du får også fred i sindet, da vi sørger for at overholde alle gældende sikkerhedsregler og forskrifter.

Hurtig og effektiv service og reparationer

På vores VVS-serviceværksted har vi et bredt udvalg af reservedele og nyeste teknologier, så vi kan udføre service og reparationer hurtigt og effektivt. Vi forstår vigtigheden af at få løst eventuelle problemer med gasfyr så hurtigt som muligt, og derfor tilbyder vi også akut servicering.

Gør din hverdag nemmere med et serviceabonnement

Vi ved, hvor vigtigt det er at opretholde regelmæssig service og vedligeholdelse af dine gasinstallationer for at minimere risikoen for uønskede problemer. Derfor tilbyder vi vores kunder muligheden for at indgå et serviceabonnement. Med et serviceabonnement fra OP VVS får du løbende kontrol og service af dine gasinstallationer, samt akut servicering. Vi sikrer altid, at du får den bedste kvalitet og det rigtige produkt til den laveste pris.

Professionel rådgivning og sikker gasinstallering

Kontakt OP VVS i dag og få en autoriseret gasmester på banen, der kan hjælpe dig. Vi sikrer at du altid får den bedst mulige løsning til en konkurrencedygtig pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine gasinstallationer og sikre dig et trygt og sikkert hjem. Kontakt OP VVS i dag for at få mere information eller for at aftale en tid til en serviceeftersyn eller installation.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram