Oliefyr service

Ved at lade os varetage serviceopgaverne for dit oliefyr, får du regelmæssig eftersyn og service af høj kvalitet. Vi går desuden et skridt videre end kun at følge lovkrav og garanterer præcise justeringer og kontrolmålinger, derfor har du både mulighed for at spare penge og tid som en bonus.

For at spare tid og penge er det vigtigt at sørge for, at dit oliefyr serviceres regelmæssigt. Hos os kan du være tilfreds med en kompetent, præcis service. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet og gennemfører en grundig service, der vil gavne dit olieforbrug og år efter år passere lovkrav. Vi har teamet af dygtige og kompetente professionelle med specialiseret viden og udstyr til at udføre den bedst mulige service på dit oliefyr.

Simple betingelser på olieservice

Vores service kører i form af et abonnement. Vi kontakter dig med et servicebesøg på et aftalt tidspunkt for at sikre, at dit oliefyr er kontrolmålt, justeret, renset og energitestet for at opnå en høj nyttiggørelse og et lavt olieforbrug. Med et årligt serviceabonnement kan du spare op til 25 procent på dit olieforbrug og være sikker på, at fyret kører optimalt og under gældende lovkrav.

Hos os får du ikke kun et årlige serviceabonnement med kontinuerlige eftersyn, men du får også hurtig og effektiv service, hvis der opstår fejl i anlægget. Med vores serviceabonnement kan du være sikker på, at dit oliefyr aldrig kører ubefugtet for at levere de bedste resultater. Vi vil være med dig hele vejen for at sikre, at dit oliefyr fungerer korrekt år efter år.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram