VE-godkendte VVS installatører

Hvad er VE-godkendelsesordningen?

VE-Godkendelsesordningen er en dansk ordning, der omfatter installatører og montører af små vedvarende energi-anlæg som varmepumper, solceller, solvarme og biomassefyr. Ordningen administreres af Energistyrelsen og kræver bl.a., at virksomheden har særligt uddannede medarbejdere og et kvalitetsledelsessystem.

For at sikre vores kunder tryghed, ekspertise, samt den mest økonomiske og grønne løsning, er OP VVS stolte medlemmer af VE-installatører. Samtidig er vi medlem af Tekniq Garantiordning som et ekstra lag økonomisk tryghed.

Hvad er VE-godkendte installatører?

VE-godkendte installatører er et afgørende element inden for VVS-branchen. VE står for Vedvarende Energi, og en VE-godkendt installatør er certificeret til at udføre VVS-arbejde med fokus på grøn energi og bæredygtighed. Vores installatører har altså bestået en omfattende eksamen og opfylder specifikke krav inden for energieffektivitet og vedvarende energikilder i installationer.

Hvorfor bør man vælge VE-installatører til sit VVS-projekt?

Der er flere fordele ved at vælge en VE-godkendt installatør til sit VVS-projekt.

  1. For det første har vores installatører en særlig ekspertise inden for vedvarende energi og energieffektivitet. Det betyder, at vi kan give rådgivning og vejledning om de bedste løsninger til dit specifikke behov.
  2. VE-godkendte installatører følger et sæt standarder og retningslinjer, der er udarbejdet for at sikre høj kvalitet og pålidelighed i deres arbejde. Dette er vigtigt, da det hjælper med at sikre, at ens VVS-projekt udføres korrekt og opfylder alle nødvendige krav og standarder.
  3. Som godkendt VE-installatør har OP VVS adgang til de nyeste teknologier og produkter inden for vedvarende energi. Dette betyder, at vi kan tilbyde innovative og moderne løsninger, der kan bidrage til en mere energieffektiv og bæredygtig VVS-installation.
  4. Slutteligt er det et krav, at varmepumpen er installeret af en VE-godkendt virksomhed, hvis du skal kunne få tilskud fra den statslige varmepumpepulje.

    Varmepumpepuljen gør det muligt at du som husejer kan få 17.000-27.000 kr. i tilskud fra staten ved at lade en VE-installatør hjælpe dig med f.eks. at skifte til en af de mest energieffektive varmepumper på markedet.

Vi står klar til at hjælpe, hvis du ønsker en uforpligtende snak om hvordan OP VVS kan hjælpe dig i gang med et VVS projekt.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram