Service på varmepumpe

Opnå længere levetid og højere ydeevne med et eftersyn af din varmepumpe

Overholdelse af regelmæssige eftersyn af din varmepumpe kan have store fordele for både dens levetid og ydeevne. En velholdt varmepumpe kan ikke blot holde længere, men den kan også yde mere og samtidig mindske dit elforbrug. Lad OP VVS tage sig af dit varmepumpes eftersyn for at sikre, at den fungerer optimalt hele året rundt.

En af de primære årsager til varmepumpens nedsatte ydeevne er tilstedeværelsen af støv og snavs. Varmepumpens indendørs enhed har filtre, der tiltrækker støv og partikler og gradvist reducerer luftgennemstrømningen. På samme måde bliver varmepumpens udendørs enhed tilstoppet af blade, snavs og andet affald. Som følge heraf skal varmepumpen arbejde hårdere for at opretholde den ønskede temperatur, og dette øger elforbruget markant.

Grundig service på varmepumpe

Vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre korrekte eftersyn af varmepumper. Vores team vil ikke kun sørge for at rense dit anlæg, men også sikre, at din varmepumpe har den rette mængde kølemiddel for at opretholde sin optimale funktion. Vores team vil også sikre, at du anvender din varmepumpe på den mest effektive måde, så du kan nyde godt af dens fulde potentiale.

Vores team er uddannet og certificeret til at arbejde med forskellige varmepumpeproducenter og kan derfor garantere kvalitetsarbejde, uanset hvilket mærke du har.

Kontakt OP VVS i dag for et service eftersyn

Giv din varmepumpe den kærlighed, den fortjener, ved at lade lade os udføre et professionelt eftersyn. Kontakt os i dag for at planlægge et eftersyn, så du kan få mest muligt ud af dit varmepumpeanlæg.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram