Blikkenslager

Vi lægger vægt på at udføre arbejdet med præcision og professionalisme for at sikre dig det bedste resultat. Vores kompromisløse fokus på både funktion og æstetik giver dig et projekt, der ikke kun ser godt ud, men også er langtidsholdbart.

Ekspertise i materialer og specialistopgaver

Tagrende, kviste, skorstene og facadedækninger, og lignende opgaver er, hvor vores ekspertise kommer til sin ret. Vi har den nødvendige erfaring til at udføre blikkenslagerarbejde med zink, kobber og andre materialer på en måde, der sikrer optimal funktionalitet for dit projekt. Vi udfører trinvis kontrol af materialerne for at vurdere, om de egner sig til inddækning, reparation eller udskiftning. Vores bearbejdning er skånsomt og stabiliserende, hvilket garanterer et materiale, der ikke blot fungerer godt, men også ser præsentabelt ud.

Rådgivning og inspiration til alle behov

Vi rådgiver dig gerne om dit projekt og tilbyder forskellige konstruktioner, der passer til alle behov. Uanset om du har brug for inspiration eller sparring, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi er altid klar til at vejlede dig og sikre, at dit blikkenslagerarbejde bliver en succes.

Fuld tilfredshed

Vi forstår vigtigheden af at levere et godt stykke arbejde til vores kunder. Derfor går vi altid et ekstra skridt for at sikre, at du er tilfreds med resultatet. Vores fokus på både funktion og æstetik betyder, at vi tager højde for dine præferencer og behov, mens vi leverer en løsning, der er holdbar og præsentabelt. OP VVS holder de højeste standarder og sørger for, at vores arbejde er i tråd med den nyeste branchepraksis.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores blikkenslagerarbejde og få et uforpligtende tilbud. Vi er her for at hjælpe dig med ethvert projekt og sikre, at du får det resultat du ønsker. OP VVS er dit valg, når det kommer til både konventionelt og kreativt blikkenslagerarbejde.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram