Forsikringsskader

Gennem mange års erfaring har OP VVS udviklet et dybtfølt kompetenceniveau inden for udbedring af forsikringsskader. Vi har etableret et omfattende samarbejde med forsikringsselskaber og har således et indgående kendskab til disse selskabers processer.

Vores ekspertise inden for udbedring af forsikringsskader gør, at vi med et rådgivende forhold til vores kunder, tilbyder de bedste løsninger og vejledninger. Vi har desuden etableret et stærkt samarbejde med en lang række dygtige specialister, når vores in-house kompetencer mangler. Således kan vi tilbyde kunderne en skræddersyet totalløsning.

Målet er at skabe et godt fundament af klar og praktisk kommunikation i forbindelse med udbedring af forsikringsskader. Vi prioriterer en god dialog med kunden for at kunne tilbyde den bedste løsning og resultat. Dette går hånd i hånd med vores målsætning om at være et uundværligt led i forhold til at sikre en høj kvalitet af vores arbejde og i samarbejdet på tværs af forsikringsselskaber.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram