Smedearbejde

Få udført specialiserede svejsearbejder og stålmontage af højeste kvalitet hos vores erfarne smede.

Vores værksted udfører alle former for specialiserede svejsearbejder og stålmontage. Med mange års ekspertise og erfaring kan vi håndtere alt mellem små og enkle til større komplekse smede projekter. Uanset om det er en stor, krævende opgave eller et mindre projekt, leverer vores dygtige fagfolk produkter i top kvalitet.

Kvalitetsmaterialer og ekspertise

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder højkvalitetsmaterialer og dygtig smedearbejdskraft. Vores smede er specialister i at designe produkter af forskellige størrelser og design, der ikke kun fanger kundens øje, men også smelter perfekt ind i arkitekturen. Vi skaber produkter der er holdbare og æstetisk tiltalende og, når det gælder, innovative.

Alsidigt smede team til alle opgaver

Vi har en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at håndtere selv de mest komplekse stålkonstruktioner. Vores erfarne smede har ekspertise inden for produktudvikling til belysning, gulvkonstruktioner og specielle stålkonstruktioner. Vi udfører alle former for pladearbejde, såsom planeringsarbejde, og vi rådgiver gerne vores kunder om materialevælgelse og design for at imødekomme deres specifikke behov og skabe det bedste produkt.

Vi håndtere betydelige konstruktionsopgaver som svejsning, presning, maskinbearbejdning og dybtrækning. Vi er specialister i at designe og fremstille specialfremstillede produkter, der nøjagtigt matcher vores kunders krav. Vi er stolte af at kunne levere resultater, der er skræddersyet til vores kunders behov og forventninger.

Vores værksted er udstyret med moderne teknologi, der sammen med vores erfarne smedearbejdskraft gør os i stand til at opfylde ethvert stålmontageprojekt. Vores smede er velbevandrede og erfarne inden for forskellige industrigrene, lige fra udvikling og produktudvikling til produktion. Vi kombinerer vores viden og teknikker for at skabe produkter, der lever op til vores kunders krav og forventninger.

Din partner i smedearbejde af alle typer

Kvalitet er en af vores kerneværdier, og vi stræber altid efter at levere arbejde, der overgår vores kunders forventninger. Derfor kan du forvente en betroet partner, når du skal have udført smedearbejde. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dine smedearbejdsprojekter.

OP VVS betjener private og erhverv i Slagelse, Skælskør, Korsør, Sorø, Næstved, Ringsted og resten af Sjælland.
Se alt hvad vi udfører >
GOOD
25 reviews on
Marius Baronescu
Marius Baronescu
28. March, 2023
Super personal
Elizabeth Hauerbach
Elizabeth Hauerbach
12. December, 2022
God og hurtig service
John Nielsen
John Nielsen
16. November, 2022
God
Sten Larsen
Sten Larsen
17. October, 2022
Flinke, hjælpsomme, har brugt dem meget i det firma hvor jeg arbejder
Tonny Joost
Tonny Joost
28. July, 2022
God virksomhed 👍🏻
Lars Friis
Lars Friis
28. January, 2022
Super service

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram