Det har været sjovt at nørde sammen

Som I nok ved åbner Energistyrelsen den 12. september for tilskudspuljen til konvertering af grønne energiløsninger.

Hvis du vil konvertere til varmepumpe, er puljen på 224 millioner kroner, og det betyder at 13 - 15.000 boligejere nu kan få mellem 17- og 27.000 kroner i tilskud,- alt efter om de vælger luft/vand eller jord/vand pumper.

Dette link og hvis du allerede har besluttet dig, kan vi godt betro dig, at mængden af ansøgere bliver langt større, end puljemillionerne rækker. Så hvis du vil være sikker på at få tilskuddet, siger vi som Kellberg i Robinson Ekspeditionen: SÆT IGANG ! 😉

Her i huset ved vi også, at vi kommer til at rende en vis legemsdel ud af bukserne for at installere varmepumper inden vinteren sætter ind.

Flere steder omkring os, står hele lokalsamfund faktisk uden varme til vinter, hvis de ikke finder løsning. Erfaringsmæssigt vil mindst 85% af dem gå den grønne vej.

Og lige præcis derfor har vi udvidet vores medejerskab til at omfatte manden, der kan tage udfordringen op, og løse behovet:

Tony har erfaringen - både teknisk, undervisningsmæssigt og ikke mindst med Kunderelationer. Det er det sidste, der får ham ud af fjerene om morgenen, og noget af det første, han blev kastet ud i, da han trådte ind i firmaet. 🙂

Ude i Menstrup sad borgerne nemlig med et eklatant problem:

Den 31. august lukkede deres eget fjernvarmeværk og med de gaspriser vi kan frygte endnu en omgang af, var det dælme ikke lige her, man vendte blikket ..

Snakken gik i Menstrup. Mest om solceller og varmepumper.

Nede på kroen havde de allerede fået installeret en Luft/vand pumpe, så der også fremover var sikret kolde øller og varme i krostuen.

Tony har 3 unger, og 2 af dem blev hurtigt sat i 'børnearbejde' 😉

De blev sendt ud til Menstrup med en stak varmepumpepamfletter fra os, og en af dem, der læste den, ringede til os:

Alexander sad selv i bestyrelsen på Fjernvarmeværket, og han havde overblikket over både sit eget og fællesskabets varmebehov, så han ringede til Tony.

Det blev begyndelsen på et ret så vellykket samspil med Alexander som entreprenør og Tony som installatør.

- Jeg vil gerne være med, og jeg vil have tiden til at forstå hvad det er vi gør, siger Alexander, og fortsætter:

- Tony var hurtig til at reagere, og han har været god til at kigge forbi til en snak undevejs i forløbet, så vi hele tiden har haft styr på opgaven, og kunnet kalibrere sammen.

Alexander har selv har stået for gravearbejdet, der går forud for rørføring mellem pumpe og bolig. Her har han sparet penge, og den slags giver jo altid en god fornemmelse i både mave og byggekonto.

Opgaven har været udfordrende i både planlægning og udførelse.

-Her er det vigtigt at føle sig tryg og føle sig hørt, for det der med forståelsen for hvilken pumpeløsning du vælger, og at du jo ikke behøver en dyrere løsning end hvad du reelt har brug for, er en utroligt vigtig del af den rådgivningsopgave, Tony påtager sig, når han kommer her første gang, siger Alexander.

Tony har haft en faglig fest. Alexander ved mere end de fleste om hans tekniske viden. De har sparret sammen som bare pokker, og det har på alle måder hævet stemningen fra begge sider.

Siden vi startede denne reportage, er pumpen kommet på plads, og installationerne ditto.

Lige nu sidder de to i solen på Alexanders gård på en en sommerdag og reflekterer lidt over det fælles forløb.

- Det har været ret fedt at nørde sammen, kommer det ret hurtigt fra begge.

Se nyhedsarkiv >
09-09-2023

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram