Vi skal spare på vandet for hinanden

Det er tørketid

Og vandværkerne melder om stigende vandforbrug. Endnu er der ikke vandingsforbud, men det kan komme hurtigere, hvis vi ikke hjælper hinanden. I vil muligvis også kunne mærke at vandtrykket falder, hvis der er lavvande i vandværket. Så her får I lige nogle gode vandsparetips:

Brug vandkande i stedet for haveslange

Brug vandkande, når du vander blomsterbede og krukker. Når du vander med haveslangen, bruger du 12 liter vand pr. minut, og der spildes ofte en masse vand, som ikke kommer blomsterne til gode. Vand om aftenen, når solens stråler er aftagende. Så undgår du, at vandet fordamper i den blå luft.

Lad bare græsset gulne

I sommervarmen bliver plænen tør og gul, men du behøver ikke at vande den. Den kan sagtens klare tørken og bliver fin igen, når regnen kommer.

Drop de store badebassiner

De helt store badebassiner kræver lige så meget vand, som du bruger på et halvt år: En havepool på 17.000 liter koster dig ca. 1500 kroner at fylde op. Prøv at finde alternativer - mindre kan gøre det: Små soppebassiner, nedkøling med vandballoner eller vandpistoler. Udnyt stranden, havnebadene og de mange gode badesøer, vi har i lokalområdet.

Se nyhedsarkiv >
03-07-2023

Et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på en konkret opgave, kommer vi gerne forbi for at se på forholdene og for at give inspiration til, hvordan opgaven løses bedst muligt både funktionelt og æstetisk.

Vi kører dagligt i Slagelse,  Korsør, Ringsted, Sorø og størstedelen af Sjælland med hjemmesæde i Skælskør

Tilbudsformular

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I samarbejde med Resurs tilbydes attrak­tive del­betalings­løsninger

Resurs' delbetalingsløsning er en fleksibel og overkommelig måde at finansiere dine VVS-ønsker på, uden at det dræner din økonomi for penge.

Der er mange gode grunde til at benytte Resurs banks delbetalingsløsning - det er fleksibelt, overkommeligt og trygt. Resurs Bank fungerer som mellemmand, for at sikre at dig, at alt kører gnidningsfrit.

Prøv beregner >
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram